Reageer op: Magikarp -> Gyarados

Mijn 168 Magikarp werd een 1804 Gyarados (IV’s 80%).
Maar @flexiefelix,
Waarom zou je tot level 30 wachten?
Ik snap dat de CP cap tot level 30 gaat maar de hoeveelheid XP nodig voor lvl30 is dusdanig hoog dat je bijna gegarandeerd 2x die Gyarados bij elkaar hebt gespaard dus 1 eerder kan echt geen kwaad, dan heb je gewoon een redelijk sterke cp pokemen die later nog n keer overtroffen word.
Je moet je alleen proberen in te houden met powerups omdat je de candys moet laten staan maarja, dat was ik door het sparen toch al gewend.

If it’s red, it ain’t bad.
Team Valor!

Tip van Debby op woensdag, 10 Aug 2016 :

Het verdien model waar je het over hebt is nieuw. Je kan meer informatie inwinnen op internetsuccesgids.nl. Ik ben met succes lid geworden. De inschrijving had ik er binnen één week uit. Ik steek nu elke week 3 a 4 uur in mijn Online model en verdien tussen de 40 en 60 euro per dag.

Online heb je toegang tot het membershipsite van het miljonairs model met (video) handleidingen, een interactief leercentrum voor al je vragen en contacten met andere deelnemers. Het is echt het proberen waard! Succes