Reageer op: Geen pokestops claimen en pokemens vangen?!

Softbans voor de snelheid komt steeds vaker voor helaas.
Ik heb afgelopen week al 4x een softban gekregen in de trein, verschrikkelijk gedoe maar ik snap het best goed met Hacks en GPS spoofers out in the open voor iedereen te verkijgen..

Alleen wel jammer dat de gewone speler hieronder moet lijden want als passagier in de auto of trein zou je toch best pokemen go mogen spelen lijkt mij. Sterker nog, in de 1e week van pokemen go heb ik mijn enigste hitmonlee tot nu toe gevangen op de snelweg en die kans hebben andere nu nietmeer omdat Niantic het in mijn ogen opnieuw verkeerd aanpakt.

Na 1 tot 3x gps spoofen naar een locatie die je onmogenlijk in die tijd had kunnen halen gewoon gelijk een perma ban geven, maar softbans uitdelen aan iedereen die sneller dan 50km per uur reist, heeft gerezen sinds de laatste online locatie en maar 1 bekende perma ban uitgeven??

Terwijl je spoofers hebt die van new york naar sydney spoofen binnen 3 seconden en via een bot binnen n minuut zichzelf hebben ge-unbanned en weer door kunnen/mogen gaan? Of de mensen die vanuit hun luie stoel gyms overnemen en doorspringen om de volgende af te pakken? Ronduit belachelijk…

If it’s red, it ain’t bad.
Team Valor!

Tip van Debby op woensdag, 10 Aug 2016 :

Het verdien model waar je het over hebt is nieuw. Je kan meer informatie inwinnen op internetsuccesgids.nl. Ik ben met succes lid geworden. De inschrijving had ik er binnen één week uit. Ik steek nu elke week 3 a 4 uur in mijn Online model en verdien tussen de 40 en 60 euro per dag.

Online heb je toegang tot het membershipsite van het miljonairs model met (video) handleidingen, een interactief leercentrum voor al je vragen en contacten met andere deelnemers. Het is echt het proberen waard! Succes