Reageer op: Charmanders nodig!

Er is een plek in Apeldoorn waar veel Charmander spawnen, helaas is dit niet echt op loop afstand van het station. +- 30 minuten. Wel goed voor de eieren!

Het leuke aan deze plek is dat er aan de overkant van de straat veel Squirtle spawnen. Hierdoor heb ik al een Charizard en een Blastoise

Tip van Debby op woensdag, 10 Aug 2016 :

Het verdien model waar je het over hebt is nieuw. Je kan meer informatie inwinnen op internetsuccesgids.nl. Ik ben met succes lid geworden. De inschrijving had ik er binnen één week uit. Ik steek nu elke week 3 a 4 uur in mijn Online model en verdien tussen de 40 en 60 euro per dag.

Online heb je toegang tot het membershipsite van het miljonairs model met (video) handleidingen, een interactief leercentrum voor al je vragen en contacten met andere deelnemers. Het is echt het proberen waard! Succes