Reageer op: Best Anime's

Mijn #1 anime is toch echt Cardcaptor Sakura uit mijn kindertijd. Vond het altijd zo leuk op Yorin. Heb het later natuurlijk gewoon met subs gekeken en dit jaar nog de volledige omnibus besteld toen bekend werd gemaakt dat er een vervolg komt in mangavorm!

Daarnaast nog een paar aanraders:
Chi’s Sweet Home – Super schattig en relaxende anime about een kitten!
Re:Zero – Beetje standaard medieval theme, maar met een epic story (en hoe verder je komt…)
30-sai no Hoken Taiiku18+ maar zeer komisch.

Tip van Debby op woensdag, 10 Aug 2016 :

Het verdien model waar je het over hebt is nieuw. Je kan meer informatie inwinnen op internetsuccesgids.nl. Ik ben met succes lid geworden. De inschrijving had ik er binnen één week uit. Ik steek nu elke week 3 a 4 uur in mijn Online model en verdien tussen de 40 en 60 euro per dag.

Online heb je toegang tot het membershipsite van het miljonairs model met (video) handleidingen, een interactief leercentrum voor al je vragen en contacten met andere deelnemers. Het is echt het proberen waard! Succes