Nearby Pokémon uitgelegd ''Sightings''

Ik maak deze post alleen om mensen te helpen, ikzelf heb mijn informatie van het YouTube kanaal Trainer Tips.

Dus het ‘nieuwe’ nearby systeem. Ik probeer het zo kort en duidelijk mogelijk te houden. Het werkt als volgende; is er een Pokémon in een radius van 200M bij jou in de buurt, verschijnt hij op je radar. Loop je er buiten verdwijnt hij ook meteen!

Ook handig om te weten is dat er geen dubbele Pokémon meer op je radar verschijnen, zijn er dus 3 Pidgey’s in de buurt staat er alsnog maar één op je radar.

Je nearby Pokémon zoeken
Wat je moet doen is gewoon lopen, tot je Pokémon verdwijnt. Draai meteen om en loop de andere kant op tot hij weer verdwijnt, loop nu ongeveer naar het midden tussen de plekken waar je Pokémon verdween. Draai nu 90 graden en loop die kant op, nu moet je je Pokémon tegen komen. Dit is natuurlijk moeilijker ik een plek met veer obstakels/gebouwen maar… het werkt.

Hier een klein gifje:
Pokémon Nearby

Tip van Debby op woensdag, 10 Aug 2016 :

Het verdien model waar je het over hebt is nieuw. Je kan meer informatie inwinnen op internetsuccesgids.nl. Ik ben met succes lid geworden. De inschrijving had ik er binnen één week uit. Ik steek nu elke week 3 a 4 uur in mijn Online model en verdien tussen de 40 en 60 euro per dag.

Online heb je toegang tot het membershipsite van het miljonairs model met (video) handleidingen, een interactief leercentrum voor al je vragen en contacten met andere deelnemers. Het is echt het proberen waard! Succes