lukcy egg double xp wanneer gebruiken

ik ben nu jammer genoeg nog level 9 ik heb dus inmiddels Lucky egg unlocked en heb een heleboel pidgeys, ratatas en caterpies gevangen maar mijn vraag is zal ik ze evolueren met de Lucky egg aan en hopen dat ik de lvl 10 haal en zo nog een Lucky egg krijg?????

Hopelijk kunnen jullie mij helpen.

Alvast bedankt!

Tip van Debby op woensdag, 10 Aug 2016 :

Het verdien model waar je het over hebt is nieuw. Je kan meer informatie inwinnen op internetsuccesgids.nl. Ik ben met succes lid geworden. De inschrijving had ik er binnen één week uit. Ik steek nu elke week 3 a 4 uur in mijn Online model en verdien tussen de 40 en 60 euro per dag.

Online heb je toegang tot het membershipsite van het miljonairs model met (video) handleidingen, een interactief leercentrum voor al je vragen en contacten met andere deelnemers. Het is echt het proberen waard! Succes