Reageer op: Versterk Team Mystic!!! [Omgeving Rhenen]

Faellie wrote:

Tip: op zoek naar veel Pokéstops? Ga eens een dagje naar Amerongen, daar barst het van de Pokéstops!

Hee, over een paar maandjes verhuis ik naar Amerongen (is de bedoeling). Heb afgelopen week nog iets van een parkje op mijn PokeGPS gezien met veel Pokestops, maar nog niet veel pokemen tegen gekomen in het dorp (wel lekker veel gele gyms, GO Instinct

Tip van Debby op dinsdag, 09 Aug 2016 :

Het verdien model waar je het over hebt is nieuw. Je kan meer informatie inwinnen op internetsuccesgids.nl. Ik ben met succes lid geworden. De inschrijving had ik er binnen één week uit. Ik steek nu elke week 3 a 4 uur in mijn Online model en verdien tussen de 40 en 60 euro per dag.

Online heb je toegang tot het membershipsite van het miljonairs model met (video) handleidingen, een interactief leercentrum voor al je vragen en contacten met andere deelnemers. Het is echt het proberen waard! Succes