Reageer op: Nintendo Fanboy van Groene Hart

Welkom NimGOpie, wij hadden vroeger ook de NES en die baksteen Gameboys (niet kapot te krijgen), maar op een gegeven moment toch overgestapt op Sony (Playstation2, 3, PSP. De 4 sla ik over denk ik en wacht dan maar op de 5; games genoeg voor de 3 nog)

Heel veel GPS game plezier gewenst in ieder geval!

Tip van Debby op dinsdag, 09 Aug 2016 :

Het verdien model waar je het over hebt is nieuw. Je kan meer informatie inwinnen op internetsuccesgids.nl. Ik ben met succes lid geworden. De inschrijving had ik er binnen één week uit. Ik steek nu elke week 3 a 4 uur in mijn Online model en verdien tussen de 40 en 60 euro per dag.

Online heb je toegang tot het membershipsite van het miljonairs model met (video) handleidingen, een interactief leercentrum voor al je vragen en contacten met andere deelnemers. Het is echt het proberen waard! Succes