Reageer op: Nieuwe update 8 augustus

Nee idd, heb daarom ook even raticate in beeld gezet met de screenshot. Raticate is niet eens de eerste in de lijst, en spearow zit er niet.

Ben bang dat dit wel weer de illusie gaat geven dat je er iets aan kan zien hoe ver ze zijn voor mensen.

Tip van Debby op dinsdag, 09 Aug 2016 :

Het verdien model waar je het over hebt is nieuw. Je kan meer informatie inwinnen op internetsuccesgids.nl. Ik ben met succes lid geworden. De inschrijving had ik er binnen één week uit. Ik steek nu elke week 3 a 4 uur in mijn Online model en verdien tussen de 40 en 60 euro per dag.

Online heb je toegang tot het membershipsite van het miljonairs model met (video) handleidingen, een interactief leercentrum voor al je vragen en contacten met andere deelnemers. Het is echt het proberen waard! Succes