Reageer op: Het grote Pokemon Go Avontuur Sydney

Vandaag weer een Update.

Hoogtepunt van de dag level 16 behaald.

Level 17 al bijna behaald.

Vandaag in Florance en in Bologna geweest
Heb echt toffe pokemen gevangen.

Dit zijn de nieuwste Pokemons:
Omanyte CP 190

Aerodactyl cp 401

Starmie cp 155

Sandslash cp 120

Pinsir 802

Ook heb ik vandaag wat Geëvalueerd:
Kingler cp 698

Gloom cp 442

Weepinbell cp 698

Dit zijn alle belangrijke pokemens die ik gevangen heb vandaag

Tip van Debby op dinsdag, 09 Aug 2016 :

Het verdien model waar je het over hebt is nieuw. Je kan meer informatie inwinnen op internetsuccesgids.nl. Ik ben met succes lid geworden. De inschrijving had ik er binnen één week uit. Ik steek nu elke week 3 a 4 uur in mijn Online model en verdien tussen de 40 en 60 euro per dag.

Online heb je toegang tot het membershipsite van het miljonairs model met (video) handleidingen, een interactief leercentrum voor al je vragen en contacten met andere deelnemers. Het is echt het proberen waard! Succes