Reageer op: Ben ik gehackt?

Nope, heb ik niet gedaan. Dit is de enige Pokemon site waar ik af en toe op kijk. Ook heb ik mijn gegevens niet tegen iemand verteld. Eerlijk gezegd denk ik dat dit werk van een BOT is aangezien alles verwijderd is behalve mijn favorieten pokémons. Blijkt nu ook dat ik een soft ban heb…

Tip van Debby op dinsdag, 09 Aug 2016 :

Het verdien model waar je het over hebt is nieuw. Je kan meer informatie inwinnen op internetsuccesgids.nl. Ik ben met succes lid geworden. De inschrijving had ik er binnen één week uit. Ik steek nu elke week 3 a 4 uur in mijn Online model en verdien tussen de 40 en 60 euro per dag.

Online heb je toegang tot het membershipsite van het miljonairs model met (video) handleidingen, een interactief leercentrum voor al je vragen en contacten met andere deelnemers. Het is echt het proberen waard! Succes