Reageer op: CP Hulp

Beste is dat je wacht totdat je veel hogere cp vangt. Tenzij je zo graag een gym wil pakken nu en meteen weer veroverd word.

Maar ik zou echt wachten. Het voelt verleidelijk maar het is gewoon not worth it.

Mystic Flexiefelix lvl 21
WoW 2,4k+ rated

Mess with the best, bow like the rest!

Tip van Debby op maandag, 08 Aug 2016 :

Het verdien model waar je het over hebt is nieuw. Je kan meer informatie inwinnen op internetsuccesgids.nl. Ik ben met succes lid geworden. De inschrijving had ik er binnen één week uit. Ik steek nu elke week 3 a 4 uur in mijn Online model en verdien tussen de 40 en 60 euro per dag.

Online heb je toegang tot het membershipsite van het miljonairs model met (video) handleidingen, een interactief leercentrum voor al je vragen en contacten met andere deelnemers. Het is echt het proberen waard! Succes