Reageer op: CP Hulp

Met het CP alleen kunnen wij niet goed oordelen of het een goede evolve is of niet. Zoals gezegt kun je beter je IV’s laten checken.

De IV’s zijn voor elke pokemen die je vangt anders, de ene weedle van 144CP kan dus uiteindelijk (wanneer volledig power upped) slapper zijn dan een weedle van 34CP.

Natuurlijk komt het vaak niet heel erg nauw en kost het veel meer stardust om die lage CP Weedle tot een sterke Beedrill te brengen maar deze Weedle heeft dus wel meer potentie om sterker te worden.

Ik gebruik hiervoor deze site: https://pokemon.gameinfo.io/tools/iv-calculator
Je voert simpelweg de pokemen, aantal cp, HP, Het aantal stardust nodig om te power uppen in en vinkt aan of je de pokemen in deze staat hebt gevangen of eerder ge-power upped. De site berekend hoe dichtbij jou pokemen in percentage bij de perfecte vorm zit en voila, je weet hoeveel potentie je pokemen heeft.

Neem in rekening dat het gemiddelde tussen de 40 en 60% ligt. Alles daaronder kun je vrijwel meteen weggooien en alles daarboven is het waard om te behouden ongeacht zijn CP.

Ik heb deze 144 Weedle nu als voorbeeld genomen en voer het volgende in:
Weedle
-144 CP
-44 HP
-1900 Stardust voor level up
-Vinkje bij dat ik deze pokemen zo heb gevangen en niet heb ge-power upped.

Het resultaat:
Tussen de 11% en 33% perfectie

Nou je hoeft geen rekenwonder te zijn om te zien dat deze Weedle direct naar de professor gestuurd word. Maar zo werkt het dus.

Nu snap ik dat je dit niet wilt doen voor elke pokemen die je vangt.
Vang er gewoon een hoop, gooi er op CP een hoop weg en kijk tussen de overgebleven welke het beste is en dan kun je net als ik een 98% perfecte Beedrill krijgen.

PS:
Natuurlijk spelen er ook meer factoren mee in welke pokemen je beter kunt houden.
Na je evolutie heb je ook andere aanvallen, die zijn ookweer verschillend per pokemen. Kijk bijvoorbeeld wanneer je er meer hebt ge-evolved naar welke aanvallen ze hebben, en pak welke je het beste/fijnste vind.

If it’s red, it ain’t bad.
Team Valor!

Tip van Debby op maandag, 08 Aug 2016 :

Het verdien model waar je het over hebt is nieuw. Je kan meer informatie inwinnen op internetsuccesgids.nl. Ik ben met succes lid geworden. De inschrijving had ik er binnen één week uit. Ik steek nu elke week 3 a 4 uur in mijn Online model en verdien tussen de 40 en 60 euro per dag.

Online heb je toegang tot het membershipsite van het miljonairs model met (video) handleidingen, een interactief leercentrum voor al je vragen en contacten met andere deelnemers. Het is echt het proberen waard! Succes