Reageer op: CP Hulp

Mocht je trouwens denken “Dit IV gedoe interesseerd me niet”:
Dan hier mijn op CP gebaseerde mening:

Aerodactyl – 1129
Niet te evolven maar netjes dat je ‘m hebt.
Charmander – 136
Wachten op een betere
Clefairy – 535
Redelijk CP, kijk maar wat je ermee wilt doen
Eevee – 586
Voor mijn level (25) laag maar als je hieronder zit zou ik m evolven
Goldeen – 439
Zelfde verhaal als Eevee
Magikarp – 139
Wachten op een betere
Slowpoke – 462
Zelfde verhaal als bij Eevee
Tentacool – 442
Zelfde verhaal als bij Eevee

  • Deze reactie is gewijzigd 22 minuten geleden door Profielfoto van Wausje Wausje.

If it’s red, it ain’t bad.
Team Valor!

Tip van Debby op maandag, 08 Aug 2016 :

Het verdien model waar je het over hebt is nieuw. Je kan meer informatie inwinnen op internetsuccesgids.nl. Ik ben met succes lid geworden. De inschrijving had ik er binnen één week uit. Ik steek nu elke week 3 a 4 uur in mijn Online model en verdien tussen de 40 en 60 euro per dag.

Online heb je toegang tot het membershipsite van het miljonairs model met (video) handleidingen, een interactief leercentrum voor al je vragen en contacten met andere deelnemers. Het is echt het proberen waard! Succes