Reageer op: CP Hulp

Ja vaak wel maar gebeurt ook weleens dat de IV rate omhoog gaat.

Het gaat uiteindelijk niet om het aantal CP alleen maar ook om de kracht van de attack/defense en het aantal HP. Ik vind die van pokeassistent niet echt goed ik gebruik die van http://www.thesilphroad.com/research , werkt mooier overzichtelijker . je moet maar even kijken wat voor jou beter werkt. Maar wat Skulliedoo zegt sta ik achter, altijd eerst een IV berekenen voordat je hem gaat evolueren.


Je kan de foto vergroten door erop te klikken volgens mij.

Het geeft ook een opmerking aan het einde van de berekening of het waard is om je pokemen te houden of dat je hem beter kan transferren. Erg handig!!

En @skulliedoo de movesets veranderen bij de evoluties volgens mij.

Tip van Debby op maandag, 08 Aug 2016 :

Het verdien model waar je het over hebt is nieuw. Je kan meer informatie inwinnen op internetsuccesgids.nl. Ik ben met succes lid geworden. De inschrijving had ik er binnen één week uit. Ik steek nu elke week 3 a 4 uur in mijn Online model en verdien tussen de 40 en 60 euro per dag.

Online heb je toegang tot het membershipsite van het miljonairs model met (video) handleidingen, een interactief leercentrum voor al je vragen en contacten met andere deelnemers. Het is echt het proberen waard! Succes