Reageer op: CP Hulp

Ok, laat me het iets verder uitleggen hehe.
CP wat je ziet (Combat Power) word opgeteld van de base stats van een Pokémon samen met hun IVs (Individual Values).
Elke pokemen heeft base stats voor:

Stamina
Attack
Defense

En daar bovenop komen gerandomized stats van 1-15 (geloof ik). En dat allemaal bij elkaar komt uit op een bepaald CP. Wat je met die site kunt doen is kijken hoe “perfect” je IVs gerold zijn. En vanuit daaruit kun je dus zien of je Pokémon extra sterk is of juist niet.

Hopelijk is dat iets duidelijker. Ik ben niet erg goed in het uitleggen van dingen maar ik probeer ’t

Tip van Debby op maandag, 08 Aug 2016 :

Het verdien model waar je het over hebt is nieuw. Je kan meer informatie inwinnen op internetsuccesgids.nl. Ik ben met succes lid geworden. De inschrijving had ik er binnen één week uit. Ik steek nu elke week 3 a 4 uur in mijn Online model en verdien tussen de 40 en 60 euro per dag.

Online heb je toegang tot het membershipsite van het miljonairs model met (video) handleidingen, een interactief leercentrum voor al je vragen en contacten met andere deelnemers. Het is echt het proberen waard! Succes