CP Hulp

Hallo allemaal!

Ik had wat vragen over of het slim is om te evolueren met dit CP, waarop jij kan antwoorden of het slim is of dat ik moet poweruppen of whatever,

Aerodactyl – 1129
Charmander – 136
Clefairy – 535
Eevee – 586
Goldeen – 439
Magikarp – 139
Slowpoke – 462
Tentacool – 442

Tip van Debby op maandag, 08 Aug 2016 :

Het verdien model waar je het over hebt is nieuw. Je kan meer informatie inwinnen op internetsuccesgids.nl. Ik ben met succes lid geworden. De inschrijving had ik er binnen één week uit. Ik steek nu elke week 3 a 4 uur in mijn Online model en verdien tussen de 40 en 60 euro per dag.

Online heb je toegang tot het membershipsite van het miljonairs model met (video) handleidingen, een interactief leercentrum voor al je vragen en contacten met andere deelnemers. Het is echt het proberen waard! Succes