Reageer op: Lopen telt niet

Zodra je je telefoon ook maar op zwart beeld zet dan registreert hij inderdaad geen meters meer.

Toch merk ik wel dat het niet altijd vlekkeloos werkte in sommige gebieden.

Weet iemand trouwens hier hoeveel km per uur je max kan gaan?
Had het ergens gelezen maar kan het niet meer vinden.

Tip van Debby op zondag, 07 Aug 2016 :

Het verdien model waar je het over hebt is nieuw. Je kan meer informatie inwinnen op internetsuccesgids.nl. Ik ben met succes lid geworden. De inschrijving had ik er binnen één week uit. Ik steek nu elke week 3 a 4 uur in mijn Online model en verdien tussen de 40 en 60 euro per dag.

Online heb je toegang tot het membershipsite van het miljonairs model met (video) handleidingen, een interactief leercentrum voor al je vragen en contacten met andere deelnemers. Het is echt het proberen waard! Succes