Reageer op: Het grote Pokemon Go Avontuur Sydney

Vandaag in Rome geweest.
Het colloseum is gaaf!
Tussen dingen bekijken ook op Pokemons kunnen jagen.

Heb nu in totaal 4 nieuwe pokemens gevangen.

Tentacool cp285
Magmar cp 545 ook in een 10 km ei gekregen vandaag :/ (cp van magmar uit een ei 903)
Tangela cp 169
Scyther cp 661
Cubone cp 40

Heb dus een nu ook nieuwe top 6

Tip van Debby op zondag, 07 Aug 2016 :

Het verdien model waar je het over hebt is nieuw. Je kan meer informatie inwinnen op internetsuccesgids.nl. Ik ben met succes lid geworden. De inschrijving had ik er binnen één week uit. Ik steek nu elke week 3 a 4 uur in mijn Online model en verdien tussen de 40 en 60 euro per dag.

Online heb je toegang tot het membershipsite van het miljonairs model met (video) handleidingen, een interactief leercentrum voor al je vragen en contacten met andere deelnemers. Het is echt het proberen waard! Succes