Reageer op: CP Hulp

Je kunt het beste een soort van IV Calculator site gebruiken, zoals deze, en vervolgens bekijken of je met die IV en/of moveset zelf vind dat ze goed genoeg zijn om te houden of te power uppen. Ik weet het niet 100% zeker maar het gerucht gaat dat de IV’s behouden blijven als je evolved.

Tip van Debby op zondag, 07 Aug 2016 :

Het verdien model waar je het over hebt is nieuw. Je kan meer informatie inwinnen op internetsuccesgids.nl. Ik ben met succes lid geworden. De inschrijving had ik er binnen één week uit. Ik steek nu elke week 3 a 4 uur in mijn Online model en verdien tussen de 40 en 60 euro per dag.

Online heb je toegang tot het membershipsite van het miljonairs model met (video) handleidingen, een interactief leercentrum voor al je vragen en contacten met andere deelnemers. Het is echt het proberen waard! Succes