Magikarp -> Gyarados

Hey allemaal,
Ik heb eindelijk genoeg Magikarp candies verzameld om er een te kunnen evolueren naar een Gyarados.
Mijn huidige beste CP Magikarp is niet zo sterk als jullie kunnen zien..
Dus ik vroeg me af, zal ik deze power uppen of afwachten totdat ik er eentje rond de 170-180 tegenkom?
>> Huidige Magikarp <<

  • Dit onderwerp is gewijzigd 36 minuten geleden door Profielfoto van OrhanG58 OrhanG58.

OrhanG58| Lvl 22| Pokédex: 109| Team Valor

Tip van Debby op zondag, 07 Aug 2016 :

Het verdien model waar je het over hebt is nieuw. Je kan meer informatie inwinnen op internetsuccesgids.nl. Ik ben met succes lid geworden. De inschrijving had ik er binnen één week uit. Ik steek nu elke week 3 a 4 uur in mijn Online model en verdien tussen de 40 en 60 euro per dag.

Online heb je toegang tot het membershipsite van het miljonairs model met (video) handleidingen, een interactief leercentrum voor al je vragen en contacten met andere deelnemers. Het is echt het proberen waard! Succes