Gonna catch them all! (Kroin)

Hey! Ik wil proberen deze vakantie m’n hele pokedex te vullen. Dus als jullie nog plekken weten waar pokemen zitten die ik nog niet heb…
Hulp is welkom! Waar het is maakt niet uit ik kan overal gratis komen met het OV.
Dit is mijn pokedex:

View post on imgur.com

EDIT: linkje gerepareerd

  • Dit onderwerp is gewijzigd 1 minuut geleden door Profielfoto van Kroin Kroin.
Tip van Debby op zondag, 07 Aug 2016 :

Het verdien model waar je het over hebt is nieuw. Je kan meer informatie inwinnen op internetsuccesgids.nl. Ik ben met succes lid geworden. De inschrijving had ik er binnen één week uit. Ik steek nu elke week 3 a 4 uur in mijn Online model en verdien tussen de 40 en 60 euro per dag.

Online heb je toegang tot het membershipsite van het miljonairs model met (video) handleidingen, een interactief leercentrum voor al je vragen en contacten met andere deelnemers. Het is echt het proberen waard! Succes