Even voorstellen: Kroin

Hallo allemaal ik ben Quirijn (in game Kroiny)
Ik ben 14 jaar en woon in Oldenzaal, mijn team is Mystic, ik ben level 16 en heb 74 Pokemon gezien en gevangen. Mijn 3 beste op dit moment zijn: Golduck 985, Vaporeon 928 en Pidgeot 889. Verder heb ik nog 9 750+ Pokemon.

Tip van Debby op zondag, 07 Aug 2016 :

Het verdien model waar je het over hebt is nieuw. Je kan meer informatie inwinnen op internetsuccesgids.nl. Ik ben met succes lid geworden. De inschrijving had ik er binnen één week uit. Ik steek nu elke week 3 a 4 uur in mijn Online model en verdien tussen de 40 en 60 euro per dag.

Online heb je toegang tot het membershipsite van het miljonairs model met (video) handleidingen, een interactief leercentrum voor al je vragen en contacten met andere deelnemers. Het is echt het proberen waard! Succes