Reageer op: Noord-Holland Haarlem en omgeving

RedViperNL wrote:

Er zat een Growlithe nest, maar deze is veranderd naar een Psyduck nest.

Ja ook ik kan zeggen dat de Growlithe weg is,na paar avondjes gelopen te hebben daar. Had er graag wat meerdere gevangen maar ze zijn vervangen door Psyduck.

Level 18 -= Team Mystic =-
:: Vaporeon cp1248 :: Hypno cp 1129 :: Golduck cp1018

Tip van Debby op zaterdag, 06 Aug 2016 :

Het verdien model waar je het over hebt is nieuw. Je kan meer informatie inwinnen op internetsuccesgids.nl. Ik ben met succes lid geworden. De inschrijving had ik er binnen één week uit. Ik steek nu elke week 3 a 4 uur in mijn Online model en verdien tussen de 40 en 60 euro per dag.

Online heb je toegang tot het membershipsite van het miljonairs model met (video) handleidingen, een interactief leercentrum voor al je vragen en contacten met andere deelnemers. Het is echt het proberen waard! Succes