Iemand fan van anime cons?

Mijn zusje had tickets gewonnen voor TomoParty niet volgend weekend maar die erna, en het weekend daarop gaan wij lekker naar Abunai. Zijn er ook andere mensen die gaan?

Had zelf gedacht om een simpele eevee cosplay te doen met een Eevee beanie die ik had besteld, maar die komt pas over een maand. Idee was bruine kleding + beanie + witte sjaal en eventueel een staart als ik die kon vinden, maar misschien toch beter voor de winter.

Tip van Debby op zaterdag, 06 Aug 2016 :

Het verdien model waar je het over hebt is nieuw. Je kan meer informatie inwinnen op internetsuccesgids.nl. Ik ben met succes lid geworden. De inschrijving had ik er binnen één week uit. Ik steek nu elke week 3 a 4 uur in mijn Online model en verdien tussen de 40 en 60 euro per dag.

Online heb je toegang tot het membershipsite van het miljonairs model met (video) handleidingen, een interactief leercentrum voor al je vragen en contacten met andere deelnemers. Het is echt het proberen waard! Succes