Hallo

Hoi allemaal dit is OrhanG58,
Ik ben 16 jaar, woon in Amsterdam.
Ben momenteel level 21, lid van Team Valor en heb 103 Pokémon in mijn Pokédex.
Ik kwam vandaag de site en ben vanaf vandaag te vinden op de forums, ik hoop hier veel op te steken en nieuwe trainers tegemoet te komen.
Succes en tot later!

  • Dit onderwerp is gewijzigd 33 minuten geleden door Profielfoto van OrhanG58 OrhanG58.
Tip van Debby op zaterdag, 06 Aug 2016 :

Het verdien model waar je het over hebt is nieuw. Je kan meer informatie inwinnen op internetsuccesgids.nl. Ik ben met succes lid geworden. De inschrijving had ik er binnen één week uit. Ik steek nu elke week 3 a 4 uur in mijn Online model en verdien tussen de 40 en 60 euro per dag.

Online heb je toegang tot het membershipsite van het miljonairs model met (video) handleidingen, een interactief leercentrum voor al je vragen en contacten met andere deelnemers. Het is echt het proberen waard! Succes