Reageer op: Poll: Voor Welk Team Heb Jij gekozen?

Wausje wrote:

De laatste precieze statistieken zijn 43% Mystic, 32% Valor en 25% Instinct.
De dominantie van Mystic komt door o.a. de middelste optie, hier zullen veel mensen voor gevallen zijn. Ook is blauw de meest favoriete kleur in de wereld (kort gevolgd door rood en uiteindelijk geel op een van de laatste plaatsen).

Ook weegt het groepseffect zwaar mee, de grootste groep heeft natuurlijk de hoogste kans om events te winnen en zo speciale prijzen te unlocken zoals de legendarische pokemens, hierdoor groeit Mystic ook sneller dan de rest.

Dit is slecht a theory, a game theory!

“There is no shelter from the storm” – Team Instinct

Tip van Debby op vrijdag, 05 Aug 2016 :

Het verdien model waar je het over hebt is nieuw. Je kan meer informatie inwinnen op internetsuccesgids.nl. Ik ben met succes lid geworden. De inschrijving had ik er binnen één week uit. Ik steek nu elke week 3 a 4 uur in mijn Online model en verdien tussen de 40 en 60 euro per dag.

Online heb je toegang tot het membershipsite van het miljonairs model met (video) handleidingen, een interactief leercentrum voor al je vragen en contacten met andere deelnemers. Het is echt het proberen waard! Succes