Reageer op: Fiilana's journey so far

Heb wel paar abra’s in de buurt gezien, maar slechts één die ik kon vangen. Razz + greatball hebben niet geholpen. xD

Voor iv’s gebruik ik https://pokeassistant.com/main/ivcalculator . Magmar heb ik echt net uit het ei, en bij elke upgrade ging ik weer de % controleren en uiteindelijk uitgekomen op 77.8% of 80%.

Kupo!

Tip van Debby op vrijdag, 05 Aug 2016 :

Het verdien model waar je het over hebt is nieuw. Je kan meer informatie inwinnen op internetsuccesgids.nl. Ik ben met succes lid geworden. De inschrijving had ik er binnen één week uit. Ik steek nu elke week 3 a 4 uur in mijn Online model en verdien tussen de 40 en 60 euro per dag.

Online heb je toegang tot het membershipsite van het miljonairs model met (video) handleidingen, een interactief leercentrum voor al je vragen en contacten met andere deelnemers. Het is echt het proberen waard! Succes