Reageer op: Account lock voor spoofers

Ik had zelfs laatst een topic gevonden op een forum.
die dood leuk uitlegde hoe je dit moest doen (spoofen)

Zelf vindt ik het niet leuk om te doen haalt de lol van het spel weg.
Hoop dat er snel iets aangedaan wordt.

Tip van Debby op vrijdag, 05 Aug 2016 :

Het verdien model waar je het over hebt is nieuw. Je kan meer informatie inwinnen op internetsuccesgids.nl. Ik ben met succes lid geworden. De inschrijving had ik er binnen één week uit. Ik steek nu elke week 3 a 4 uur in mijn Online model en verdien tussen de 40 en 60 euro per dag.

Online heb je toegang tot het membershipsite van het miljonairs model met (video) handleidingen, een interactief leercentrum voor al je vragen en contacten met andere deelnemers. Het is echt het proberen waard! Succes