Hallo allemaal!

Hallo!

Wel zo netjes om me even voor te stellen. Orodreth hier, fanatieke pokemenspeler vanaf 1999 (met een mindere fase tussen 4-5 generatie). Ondertussen 29 jaar oud/jong en woonachtig te Harskamp (nog mensen hier uit de regio???). In eerste instantie had ik weinig verwachtingen van Pokemon Go, maar zodra het verscheen ben ik gaan spelen en gelijk helemaal verslaafd natuurlijk. Ondertussen ben ik Level 26 en bezig met de zware maar genoeglijke missie om level 30 te bereiken.

Veel plezier en gotta catch ‘m all!

Tip van Debby op vrijdag, 05 Aug 2016 :

Het verdien model waar je het over hebt is nieuw. Je kan meer informatie inwinnen op internetsuccesgids.nl. Ik ben met succes lid geworden. De inschrijving had ik er binnen één week uit. Ik steek nu elke week 3 a 4 uur in mijn Online model en verdien tussen de 40 en 60 euro per dag.

Online heb je toegang tot het membershipsite van het miljonairs model met (video) handleidingen, een interactief leercentrum voor al je vragen en contacten met andere deelnemers. Het is echt het proberen waard! Succes