Bericht van John Hanke aan Pokémon GO spelers

Directe link naar het bericht:
http://pokemongo.nianticlabs.com/en/post/update-080416/

John Hanke, de CEO van Niantic, heeft een bericht geschreven aan Pokémon GO spelers.

In dit bericht verteld John Hanke dat de laatste weken bij Niantic ‘crazy’ geweest zijn. Maar dat het team, ondanks de ups en downs, iedere dag weer de inspiratie vindt om de doelstellingen van het bedrijf te verwezenlijken.

… to create an experience that encourages healthy outdoor exploration and social gameplay.

Ook verteld John Hanke over de aanpak van websites en apps die toegang tot de servers van het bedrijf willen. Deze op het eerste oog onschuldige sites en apps hinderen Niantic.

As some of you may have noticed we recently rolled out Pokémon GO to Latin America including Brazil. We were very excited to finally be able to take this step. We were delayed in doing that due to aggressive efforts by third parties to access our servers outside of the Pokémon GO game client and our terms of service.

John Hanke verwacht niet dat aanvallen van hackers op hun systemen, versers en social media accounts zullen stopen.

We don’t expect these attempts to stop. But we do want you to understand why we have taken the steps we have and why we will continue to take steps to maintain the stability and integrity of the game.

Tot slot sluit John Hanke af door te zeggen dat Niantic de feedback van de Pokémon GO gemeenschap waardeert.

… Please keep your game ideas and feedback coming.

Above all, be safe, be nice to your fellow Trainers, and keep on exploring.

opens in a new window
Pikachu laat jou graag zien waar jij jouw feedback, suggesties en ideeën over PokemonGO.nl kan achterlaten. Lees wel eerst dit onderwerp.

Tip van Debby op vrijdag, 05 Aug 2016 :

Het verdien model waar je het over hebt is nieuw. Je kan meer informatie inwinnen op internetsuccesgids.nl. Ik ben met succes lid geworden. De inschrijving had ik er binnen één week uit. Ik steek nu elke week 3 a 4 uur in mijn Online model en verdien tussen de 40 en 60 euro per dag.

Online heb je toegang tot het membershipsite van het miljonairs model met (video) handleidingen, een interactief leercentrum voor al je vragen en contacten met andere deelnemers. Het is echt het proberen waard! Succes