Reageer op: Trainer bericht van Niantic 04-08-2016

Handig om te weten! Ik ben blij dat ze de legendarische pokémon hebben verwijderd van de accounts. Ik vond het vervelend voor Zuid-Amerika dat ze zo lang moesten wachten, fijn dat ze eindelijk aan de slag kunnen.

Blijf gezellig, want dat is gezellig!

Tip van Debby op donderdag, 04 Aug 2016 :

Het verdien model waar je het over hebt is nieuw. Je kan meer informatie inwinnen op internetsuccesgids.nl. Ik ben met succes lid geworden. De inschrijving had ik er binnen één week uit. Ik steek nu elke week 3 a 4 uur in mijn Online model en verdien tussen de 40 en 60 euro per dag.

Online heb je toegang tot het membershipsite van het miljonairs model met (video) handleidingen, een interactief leercentrum voor al je vragen en contacten met andere deelnemers. Het is echt het proberen waard! Succes