Reageer op: Spelers in Rotterdam? (Liefst Mystic leden)

Pokestops genoeg in Rotterdam, vooral in het centrum. Dat alle gyms rood/blauw zijn levert team instinct (h) xptjes op dus zo erg is dat niet haha. Is er nog een mooie hot spot in rotterdam? zie mensen naast de markthal zitten. Ergens nog een plek met 3 pokestops of meer bijelkaar?

~ Team Instinct ~

Tip van Debby op donderdag, 04 Aug 2016 :

Het verdien model waar je het over hebt is nieuw. Je kan meer informatie inwinnen op internetsuccesgids.nl. Ik ben met succes lid geworden. De inschrijving had ik er binnen één week uit. Ik steek nu elke week 3 a 4 uur in mijn Online model en verdien tussen de 40 en 60 euro per dag.

Online heb je toegang tot het membershipsite van het miljonairs model met (video) handleidingen, een interactief leercentrum voor al je vragen en contacten met andere deelnemers. Het is echt het proberen waard! Succes