Reageer op: Poll: Voor Welk Team Heb Jij gekozen?

De laatste precieze statistieken zijn 43% Mystic, 32% Valor en 25% Instinct.
De dominantie van Mystic komt door o.a. de middelste optie, hier zullen veel mensen voor gevallen zijn. Ook is blauw de meest favoriete kleur in de wereld (kort gevolgd door rood en uiteindelijk geel op een van de laatste plaatsen).

Ook weegt het groepseffect zwaar mee, de grootste groep heeft natuurlijk de hoogste kans om events te winnen en zo speciale prijzen te unlocken zoals de legendarische pokemens, hierdoor groeit Mystic ook sneller dan de rest.

Ikzelf zit bij Team Valor, de kijk op de pokemens spreekt mij het meest aan, rood is mijn favoriete kleur en op dat moment was er veelste veel Mystic en Instinct in mijn omgeving, ik wilde een underdog die veel uitdaging maar ook plezier geeft met het doel respect te verdienen voor mijn team.

Achteraf bleek Instinct zwaar hard te verliezen maar ik dacht juist oh cool zapdos en articuno, daar zullen de meeste wel voor kiezen want niemand wil moltres. (daarbij heeft Valor ook de minst coole leider in mijn ogen)

Ik heb hedendaags nog steeds geen spijt van mijn beslissing, hier in de omgeving is mijn groep een van de weinig rood (Mystic heeft echt 60/70% hier) en wanneer ik verder reis naar de steden toe zie ik een mooi vuurrood warm welkom van mede Valor leden. Natuurlijk heb ik nu dan ook een zwak gekregen voor Instinct, de underdogs die zich overal toch staande weten te houden en vaak de sterkste leden hebben, en natuurlijk rood en geel samen is onze nationale kleur, oranje!

If it’s red, it ain’t bad.
Team Valor!

Tip van Debby op donderdag, 04 Aug 2016 :

Het verdien model waar je het over hebt is nieuw. Je kan meer informatie inwinnen op internetsuccesgids.nl. Ik ben met succes lid geworden. De inschrijving had ik er binnen één week uit. Ik steek nu elke week 3 a 4 uur in mijn Online model en verdien tussen de 40 en 60 euro per dag.

Online heb je toegang tot het membershipsite van het miljonairs model met (video) handleidingen, een interactief leercentrum voor al je vragen en contacten met andere deelnemers. Het is echt het proberen waard! Succes