Reageer op: Pokévision poll Twitter

Het grootste probleem is dat pokevision en dergelijke sites voor elke gebruiker van de site een bot aanmaakte om gebruik te maken van niantics api, dit betekend dat er op sommige momenten server issues waren omdat pokevision een paar miljoen bots had aan traffic in de servers.

Ik gebruikte pokevision ook maar ik snap en steun niantic in deze beslissing.
Als je persee een radar wilt dan moet je google en/of GitHub maar raadplegen om je eigen prive pokevision op te zetten. Je hebt daar alleen wel een pakkans op in de toekomst omdat deze gelinked staat aan jou google account dus ik doe het lekker op de ouderwetse manier: rondlopen

If it’s red, it ain’t bad.
Team Valor!

Tip van Debby op donderdag, 04 Aug 2016 :

Het verdien model waar je het over hebt is nieuw. Je kan meer informatie inwinnen op internetsuccesgids.nl. Ik ben met succes lid geworden. De inschrijving had ik er binnen één week uit. Ik steek nu elke week 3 a 4 uur in mijn Online model en verdien tussen de 40 en 60 euro per dag.

Online heb je toegang tot het membershipsite van het miljonairs model met (video) handleidingen, een interactief leercentrum voor al je vragen en contacten met andere deelnemers. Het is echt het proberen waard! Succes