Reageer op: Pokemontrainer – MoniqueVB

Level: 19
Afstand gereisd:  62. 64 KM

Pokémon gevangen (uniek): 65/151
Pokémon gezien: 66/151
Pokémon gevangen: 588
Pokéstops bezocht: 540
Gyms in beheer: 4

Huidige TOP 3 POKÉMON:

MEDALS:
Brons
Silver

Gold

Nieuwe Pokemons:

Tip van Debby op donderdag, 04 Aug 2016 :

Het verdien model waar je het over hebt is nieuw. Je kan meer informatie inwinnen op internetsuccesgids.nl. Ik ben met succes lid geworden. De inschrijving had ik er binnen één week uit. Ik steek nu elke week 3 a 4 uur in mijn Online model en verdien tussen de 40 en 60 euro per dag.

Online heb je toegang tot het membershipsite van het miljonairs model met (video) handleidingen, een interactief leercentrum voor al je vragen en contacten met andere deelnemers. Het is echt het proberen waard! Succes