Reageer op: lege map?

Ik heb het één keer gehad toen ik net naar een stad ging voor pokestops, na een halfuur ongeveer laadde hij alles weer. Mijn zusje had er toen ook last van. Misschien een lokale storing?

Ik heb verder ook vaak de error dat hij geen GPS kan vinden, maar meestal doet hij het ook weer na een paar seconden.

Tip van Debby op donderdag, 04 Aug 2016 :

Het verdien model waar je het over hebt is nieuw. Je kan meer informatie inwinnen op internetsuccesgids.nl. Ik ben met succes lid geworden. De inschrijving had ik er binnen één week uit. Ik steek nu elke week 3 a 4 uur in mijn Online model en verdien tussen de 40 en 60 euro per dag.

Online heb je toegang tot het membershipsite van het miljonairs model met (video) handleidingen, een interactief leercentrum voor al je vragen en contacten met andere deelnemers. Het is echt het proberen waard! Succes