Reageer op: Easter eggs

Kleine easter egg waar ik van heb gehoord is dat Abra, die in the main-games teleport gebruikt zodra hij de kans heeft, ook gelijk weg rent als je hem niet in 1x vangt.

Eergisteren mijn eerste abra tegengekomen, en idd weggerend na de eerste bal waar die uit kwam.

Tip van Debby op donderdag, 04 Aug 2016 :

Het verdien model waar je het over hebt is nieuw. Je kan meer informatie inwinnen op internetsuccesgids.nl. Ik ben met succes lid geworden. De inschrijving had ik er binnen één week uit. Ik steek nu elke week 3 a 4 uur in mijn Online model en verdien tussen de 40 en 60 euro per dag.

Online heb je toegang tot het membershipsite van het miljonairs model met (video) handleidingen, een interactief leercentrum voor al je vragen en contacten met andere deelnemers. Het is echt het proberen waard! Succes