Reageer op: 200 Pokécoins, en nu?

Ik gebruik mijn pokecoins vooral voor lucky eggs en incubators. Maar wanneer het aankomt op de 200 coins zal ik eerst mijn bag upgraden tot een aantal waar ik tevreden mee ben en dan pas de pokemen storage. Deze zit toch maar zelden vol en zal pas met de toevoeging (of vervanging) van de 2e generatie relevant worden

If it’s red, it ain’t bad.
Team Valor!

Tip van Debby op donderdag, 04 Aug 2016 :

Het verdien model waar je het over hebt is nieuw. Je kan meer informatie inwinnen op internetsuccesgids.nl. Ik ben met succes lid geworden. De inschrijving had ik er binnen één week uit. Ik steek nu elke week 3 a 4 uur in mijn Online model en verdien tussen de 40 en 60 euro per dag.

Online heb je toegang tot het membershipsite van het miljonairs model met (video) handleidingen, een interactief leercentrum voor al je vragen en contacten met andere deelnemers. Het is echt het proberen waard! Succes