Even voorstellen Sydney

Hoi allemaal,

Mijn naam is Sydney.
Ik ben 19 jaar en woon in Zeewolde.

Ben heel actief met Pokemon zelfs op vakantie ben ik er nu meebezig.
Op moment van schrijven ben ik op Level 14.

Heb al een aan aantal bijzondere pokemens gevangen,
Pickacu, Vulpix, Machop.

Mijn Hobby’s zijn. Pokemon Spelen op de Ds, Gamen (Simulatie spelen,Race games)
In het dagelijks leven ben ik ICTer. heb dit dit jaar ook mijn diploma gehaald in Februari (Medewerker beheer Niveau 3)

In pokemen zit in in Team mystic (Blauw)

Vragen stel ze gerust.

Tip van Debby op donderdag, 04 Aug 2016 :

Het verdien model waar je het over hebt is nieuw. Je kan meer informatie inwinnen op internetsuccesgids.nl. Ik ben met succes lid geworden. De inschrijving had ik er binnen één week uit. Ik steek nu elke week 3 a 4 uur in mijn Online model en verdien tussen de 40 en 60 euro per dag.

Online heb je toegang tot het membershipsite van het miljonairs model met (video) handleidingen, een interactief leercentrum voor al je vragen en contacten met andere deelnemers. Het is echt het proberen waard! Succes