Reageer op: Poll: Voor Welk Team Heb Jij gekozen?

Ik volg gewoon mijn Instinct!

@quazleqz Bij de Gamemania in centrum Arnhem hangt een poster met handtekeningen voor welk team je bent, en Valor had toch echt twee keer zo weinig als Instinct. Mystic had dan toch net íets meer.

Tip van Debby op woensdag, 03 Aug 2016 :

Het verdien model waar je het over hebt is nieuw. Je kan meer informatie inwinnen op internetsuccesgids.nl. Ik ben met succes lid geworden. De inschrijving had ik er binnen één week uit. Ik steek nu elke week 3 a 4 uur in mijn Online model en verdien tussen de 40 en 60 euro per dag.

Online heb je toegang tot het membershipsite van het miljonairs model met (video) handleidingen, een interactief leercentrum voor al je vragen en contacten met andere deelnemers. Het is echt het proberen waard! Succes