Reageer op: Gratis pokecoins?

lijkt me te mooi om waar te zijn eigenlijk. iemand dit al geprobeerd?

Mij ook. Heb het daarom ook nog niet uitgeprobeerd.
Deze website had denk ik veel meer aandacht gekregen op o.a. Pokémon GO reddit als het echt zou werken.

opens in a new window
Pikachu laat jou graag zien waar jij jouw feedback, suggesties en ideeën over PokemonGO.nl kan achterlaten. Lees wel eerst dit onderwerp.

Tip van Debby op woensdag, 03 Aug 2016 :

Het verdien model waar je het over hebt is nieuw. Je kan meer informatie inwinnen op internetsuccesgids.nl. Ik ben met succes lid geworden. De inschrijving had ik er binnen één week uit. Ik steek nu elke week 3 a 4 uur in mijn Online model en verdien tussen de 40 en 60 euro per dag.

Online heb je toegang tot het membershipsite van het miljonairs model met (video) handleidingen, een interactief leercentrum voor al je vragen en contacten met andere deelnemers. Het is echt het proberen waard! Succes