Reageer op: eevee

Interessant onderwerp ben op reddit even gaan verder zoeken naar info kwam dit tegen…

//
Well, you should know that the trick only works if your Pokedex entry for that eeveelution is empty. So if youve already gotten that eeveelution, then it will be random if you try the name trick again.

//
Heb je alle evoluties al? Anders even een andere proberen.

Tip van Debby op woensdag, 03 Aug 2016 :

Het verdien model waar je het over hebt is nieuw. Je kan meer informatie inwinnen op internetsuccesgids.nl. Ik ben met succes lid geworden. De inschrijving had ik er binnen één week uit. Ik steek nu elke week 3 a 4 uur in mijn Online model en verdien tussen de 40 en 60 euro per dag.

Online heb je toegang tot het membershipsite van het miljonairs model met (video) handleidingen, een interactief leercentrum voor al je vragen en contacten met andere deelnemers. Het is echt het proberen waard! Succes