200 Pokécoins, en nu?

Oke, ik heb er pas 60. Maar ik ben van plan er eerst 200 te verzamelen en een upgrade te kopen. Ik neig nu vooral naar de bag upgrade, omdat ik redelijk snel vol zit (al die potions ook :p).

Maar wat hebben jullie gedaan met je pokecoins? Of waar ga je ze nog voor gebruiken?

Ben best wel nieuwsgierig.

Tip van Debby op woensdag, 03 Aug 2016 :

Het verdien model waar je het over hebt is nieuw. Je kan meer informatie inwinnen op internetsuccesgids.nl. Ik ben met succes lid geworden. De inschrijving had ik er binnen één week uit. Ik steek nu elke week 3 a 4 uur in mijn Online model en verdien tussen de 40 en 60 euro per dag.

Online heb je toegang tot het membershipsite van het miljonairs model met (video) handleidingen, een interactief leercentrum voor al je vragen en contacten met andere deelnemers. Het is echt het proberen waard! Succes