Reageer op: Pokémon Go Nest map (link in de forumpost)

Er zijn een heleboel nest locaties weggehaald, is er iemand geweest die even zin had om de boel op zijn kop te zetten? Misschien handig om niet iedereen toestemming te geven om andermans locaties te mogen verwijderen.

Tip van Debby op dinsdag, 02 Aug 2016 :

Het verdien model waar je het over hebt is nieuw. Je kan meer informatie inwinnen op internetsuccesgids.nl. Ik ben met succes lid geworden. De inschrijving had ik er binnen één week uit. Ik steek nu elke week 3 a 4 uur in mijn Online model en verdien tussen de 40 en 60 euro per dag.

Online heb je toegang tot het membershipsite van het miljonairs model met (video) handleidingen, een interactief leercentrum voor al je vragen en contacten met andere deelnemers. Het is echt het proberen waard! Succes