Reageer op: Max Level.

Als je het spel speelt zoals het bedoeld is zonder cheaten (dus zonder bots en gps spoofen) wat trouwens veel mensen blijkbaar toch doen dan kan je “redelijk” snel levelen.

Lvls 1-20 zijn nog wel goed te doen. Maar daarna wordt het toch wel lastiger. 25-30 kan ook wel als je echt de hele dag speelt. Maar van 39-40 is al 5 miljoen exp. Normaliter ga je dat echt niet halen in een paar weken of maanden.

Ik had ergens gelezen op reddit, als je het normaal speelt is lvl 40 haalbaar in ongeveer 10 maanden, afhankelijk hoe veel je speelt en dat je natuurlijk lures, lucky eggs en pokebals koopt of niet.

https://www.facebook.com/pokegoeggs/
https://www.facebook.com/kingdombunnies <– mijn games

Tip van Debby op dinsdag, 02 Aug 2016 :

Het verdien model waar je het over hebt is nieuw. Je kan meer informatie inwinnen op internetsuccesgids.nl. Ik ben met succes lid geworden. De inschrijving had ik er binnen één week uit. Ik steek nu elke week 3 a 4 uur in mijn Online model en verdien tussen de 40 en 60 euro per dag.

Online heb je toegang tot het membershipsite van het miljonairs model met (video) handleidingen, een interactief leercentrum voor al je vragen en contacten met andere deelnemers. Het is echt het proberen waard! Succes