Reageer op: Max Level.

Het maximum level is 40, maar dat duurt nog wel even voordat je dat bereikt. Het level wordt in de toekomst verhoogd, maar ik verwacht dat het nog wel even duurt.

A Caterpie may change into a Butterfree, but the heart that beats inside remains the same.

Tip van Debby op dinsdag, 02 Aug 2016 :

Het verdien model waar je het over hebt is nieuw. Je kan meer informatie inwinnen op internetsuccesgids.nl. Ik ben met succes lid geworden. De inschrijving had ik er binnen één week uit. Ik steek nu elke week 3 a 4 uur in mijn Online model en verdien tussen de 40 en 60 euro per dag.

Online heb je toegang tot het membershipsite van het miljonairs model met (video) handleidingen, een interactief leercentrum voor al je vragen en contacten met andere deelnemers. Het is echt het proberen waard! Succes