Reageer op: Lange of korte verslaving?

Ik stop op het gegeven moment wel, maar dan heb ik wel meer dan een jaar of 2 gespeeld.
Tenzij het echt een stom spel is natuurlijk dan is het niet langer dan een week.
Ik speel met name veel Multiplayer games.

Pokémon GO – Team Mystic
“Drenthe”

Tip van Debby op dinsdag, 02 Aug 2016 :

Het verdien model waar je het over hebt is nieuw. Je kan meer informatie inwinnen op internetsuccesgids.nl. Ik ben met succes lid geworden. De inschrijving had ik er binnen één week uit. Ik steek nu elke week 3 a 4 uur in mijn Online model en verdien tussen de 40 en 60 euro per dag.

Online heb je toegang tot het membershipsite van het miljonairs model met (video) handleidingen, een interactief leercentrum voor al je vragen en contacten met andere deelnemers. Het is echt het proberen waard! Succes