Reageer op: Lange of korte verslaving?

Ik zou altijd Pokemon Go blijven spelen alleen vind de common Pokemons wel irritant denk dat daarom de meeste mensen afhaken. En de cheats natuurlijk want op Twitch zie ik de meeste streamers in hun luie stoel zitten en GPS-Hack gebruiken maar dat is niet de bedoeling maarja we zullen wel zien wat ze ertegen gaan doen.

My riches is life forever – Bob Marley.

Tip van Debby op dinsdag, 02 Aug 2016 :

Het verdien model waar je het over hebt is nieuw. Je kan meer informatie inwinnen op internetsuccesgids.nl. Ik ben met succes lid geworden. De inschrijving had ik er binnen één week uit. Ik steek nu elke week 3 a 4 uur in mijn Online model en verdien tussen de 40 en 60 euro per dag.

Online heb je toegang tot het membershipsite van het miljonairs model met (video) handleidingen, een interactief leercentrum voor al je vragen en contacten met andere deelnemers. Het is echt het proberen waard! Succes