Reageer op: Lange of korte verslaving?

Ik moet wel zeggen dat ik wat frustraties ondervind bij het jagen op bepaalde Pokémon, met name dankzij het weghalen van de voetstapjes als indicatie van waar een Pokémon te vinden is. Ik zag vanmiddag het silhouet van een Seadra, maar ik ben werkelijk alle mogelijke windrichtingen ingelopen maar ik heb de Seadra uiteindelijk niet gevonden. Je weet gewoon niet waar je zoeken moet, en dat maakt de game voor mij soms wat frustrerend. Ik hoop dat ze daar snel iets op gaan vinden bij Niantic!

P.S. Verder zal ik de game gewoon blijven spelen hoor, Pokémon GO heeft erg veel potentie en ik verwacht in toekomstige updates dan ook nog een hoop nieuwe features.

Tip van Debby op dinsdag, 02 Aug 2016 :

Het verdien model waar je het over hebt is nieuw. Je kan meer informatie inwinnen op internetsuccesgids.nl. Ik ben met succes lid geworden. De inschrijving had ik er binnen één week uit. Ik steek nu elke week 3 a 4 uur in mijn Online model en verdien tussen de 40 en 60 euro per dag.

Online heb je toegang tot het membershipsite van het miljonairs model met (video) handleidingen, een interactief leercentrum voor al je vragen en contacten met andere deelnemers. Het is echt het proberen waard! Succes